donderdag 16 juni 2011

masker aan gemeten

Gisteren een fijn gesprek met onze huisarts gehad er waren wat dingen wat ons niet bevallen was de laatste jaren niet zo gegaan is al we eigenlijk gewild hadden, maar door het uit te spreken met elkaar is dit zeker op gelost.In de ze komende tijd is het heel belangrijk dat we allebei goed met onze huisarts kunnen praten en een goed band hebben.
Vanochtend had ik flinke startproblemen hoewel ik niet heel slecht geslapen had maar het zijn echt de benen die dan zo weinig willen en zwaar zijn bij alles wat je doet en wil doen.
Vandaag dus het bestralingsmasker aan laten meten je ziet het zelf niet maar lijkt wel een beetje een buitenaards wezen volgens mijn zus of zo ,een spiderman masker, alleen dan niet mooi rood/blauw.
Liep allemaal weer gesmeerd daar in her RDDG,aardige mensen met veel uitleg en geduldig en precies te werk gingen.
Maandag de eerste bestraling dan dinsdag ,woensdag vrij donderdag,vrijdag ,weekend vrij en da laatste naar het volgend weekend.
Zo loopt het weer en ben ik weer voor zelf weer bezig met het gevecht weer tegen de kanker in mijn lijf en nu met name in mijn hoofd.
Lianne morgen laatste proefwerkdag en dan al weer klaar, waar de rest van de tijd mee opgevuld wordt op school, weet ze nog niet en zij ook niet.Milou heeft nog wat toetsen en dan komen de cijfers maar ik ben  nu al trots op ze want wat doen die meiden het goed en wat worden ze snel groot??

4 opmerkingen:

  1. Fijn van dat gesprek met de huisarts, Monique. Heel goed dat dingen uitgepraat zijn. Bij het spidermanmasker kan ik me weinig voorstellen, maar ik hoop dat de bestraling je klachten zullen verminderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo Mo en wij zijn trots op jou en je kanjers,
    dat je zo weer een stuk op je blog kan zetten en ons op de hoogte houd van alles wat er bij jullie gebeurd, dat is dus ontzettend veel, en meis, petje af, jij /jullie doen het super, want wat een strijd leveren jullie zeg en toch ga je er weer voor, ik heb er bewondering voor en hoop dat ook deze behandeling weer goed z'n werk mag doen en je zelf weer je dingen kunt doen zoals jij het graag doet.
    Knuffel. Jolanda v G.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi Monique,
    Ik wens jou heel veel sterkte en kracht toe voor deze zo moeilijke tijd voor jou en je gezin. Wij blijven aan je denken en kaarsjes branden.
    Helma (tuttenclubvriendin van Jolanda)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Marjolijn16 juni, 2011

    Lieve kanjer,
    Fijn dat het programma wat je nu weer door moet, nu duidelijk is en je weet waar je aan toe bent.
    Hoop dat het je meevalt en niet al te veel bijwerkingen.
    Neem maar dag voor dag en voldoende rust.
    Ja meis, met recht mag je trots zijn op jouw kanjers, al weer bijna een schooljaar verder.
    Ja, kleine meisjes worden groot en helemaal fijn dat ze het zo goed doen.
    Niet vreemd hoor, ze hebben jou als moeder...!!
    Liefs en een dikke knuffel.

    BeantwoordenVerwijderen