woensdag 27 juli 2011

De week weer doorgezaagd en jullie denken waar blijft haar verhaal??

De dagen gaan door we zoeken steeds weer weggetjes in ons huis om het allemaal voor alle partijen gangbaar te maken,twee maal een liften meneer en vandaag de mevr van de WMO welke alles op papier zet en dat bij de arts een legt en deze moet keuren en dan gaat het naar de gemeente om daar toestemming te krijgen wat mogelijk is en ze vergoeden.
De vraag of we bereid waren te verhuizen kwam echt erg hard ,natuurlijk willen we dat niet ik ga mijn kinderen niet uit hun vertrouwde omgeving halen.De vraag of het allemaal wel nut had om de aanpassingen te doen vroeg ze alleen  aan EEf gelukkig want dit blijft  natuurlijk een vraag en we gaan er vanuit dat ik mag genieten van de aanpassingen.De gemeentes willen natuurlijk niet te veel geld uitgeven voor dingen wat geen nut heeft.Op burue gebeuren te begrijpen maar een geveols kwestie is anders?
Dat weet maar 1 iemand en daar krijg ik geen antwoord  op en kunnen hem alleen vragen of hij mijn wil blijven dragen ,de kaarsjes brandde en bidden voor tijd met mijn kanjers en alle mensen die mijn zo steunen,ook nu het allemaal echt niet zo makkelijk is voor ons allebei,ook voor Eef is dit zeker niet makkelijk.De dames gaan daar op hun manier mee om .De lieverds hebben vanmiddag klusjes gedaan Lianne heeft de ramen gezeemd uit zich zelf ik had zo van hoeft niet maar ze weilde het en Milou het straatje geveegd  onze kanjers helpen zo mee om het voor ons op hun geweldige manier ook bij mijn assisteren  van in en uit stoel of wc.Wat zijn ze toch flexibel.
Dit soort dagen zijn emotioneel en best zwaar je hoofd komt niet leeg en het is alleen maar bezig zijn met mijn ziekte voor allemaal waar is soms zo enorm van baal,ik wil zo graag genieten van mijn kanjers doe ik ook vergeet dat niet maar toch niet zo ontspannen als het was voor dat ik de uitzaaiingen in mijn hoofd hed en niet zelf meer de moeder kan zijn die ik wil.
Het is een snel berichtje dit ook omdat de computer wel aardig bezet is op de dag vanwege de meiden vandaar ik ook niet zo veel op mijn blog ben om te schrijven maar ik hou jullie echt op de hoogte en vraag om hulp als dit nodig is.
Het wordt weer bed tijd dus we gaan met zijn alle tegenwoordig naar bed dat heb je als de dames vakantie hebben zijn ze ook niet vroeg naar bed,en voor dat moeders ligt......

4 opmerkingen:

  1. Marjolijn28 juli, 2011

    Ja meis, dat zijn allemaal moeilijke dingen.
    En het draait idd allemaal om de geld en de papiermolen. Laat je daardoor niet gek maken en blijf strijden om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken.
    Geniet van deze weken, dat de meisjes nog thuis zijn en hun zorg voor jou. Ieder op hun eigen manier.
    Fijne dag vandaag lieverd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn weer even iets van je te 'horen'! Met pijn in hart lees ik je worsteling met alles en iedereen. Ik hoop dat het zonnetje straks je hart komt verwarmen. Het kaarsje brand in de mooie roze harte-waxinehouder... Vaak lees ik even het gedichtje van de voetstappen: Dag aan dag draagt Hij ons...

    Kus voor allen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Monique, wat een geweldige dochters heb je toch! Uit zichzelf de ramen zemen en het straatje vegen, dat is echt super van ze.
    Verdrietig en confronterend dat je steeds mensen over de vloer krijgt die over hulpmiddelen moeten beslissen. Ik hoop dat het vergoed kan worden en dat je er nog heel lang gebruik van kan maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Monique,

    Als ik het goed begrijp ben je even een paar dagen in het ziekenhuis, sterkte en we denken aan je. Hopelijk mag je snel weer naar huis.
    Lieve groetjes van ons allemaal, Petra.

    BeantwoordenVerwijderen