donderdag 24 november 2011

Het gaat best goed!

Ik ben echt blij de bijwerkingen vallen mee af en toe een dutje op de stoel.De onrust in mijn benen is niet lang geweest deze dagen.Ik ben weer een week verder en hopelijk gaan we weer opbouwen,mijn arm is met de medicijnen vol te houden en zoals de fsio zegt gewoon doorgaan met de medicijnen de energie gebruiken waar nodig is en niet aan pijn in de arm.
Met hulp gaat de suprise wat lijken en heb ik het een soort van druk met deze dingen,breien gaat ook door,ik voel me zeker door de afleiding van de bezigheden ook veel beter komt de Monique weer een beetje terug voel ik me niet zo nuteloos en geniet van wat ik kan en mag doen voor mijn kanjers.
De w.c. Is weer helmaal klaar echt super mooi geworden,kan zelf weer naar de w.c. Stukje zelfstandigheid is zo prettig.Dat heeft mijn kanjer weer mooi voor elkaar!!
Morgen weer zingen in het inloophuis en zaterdagavond de kerkviering in Schipluiden,zo gan we op naar de kerstviering heel speciaal dat ik na deze zomer hopelijk de nachtdienst weer mag zingen met mijn kerkkoor.
Het jammer dat ik niet kan laten horen wat Lianne nu speelt op haar keybaord,Adele met someone like you,ze doet het echt al heel leuk dit is genieten van je kinderen.
Op naar de tweede week naar de chemo,ik ga er weer voor!!

4 opmerkingen:

  1. Fijn meis, ga zo door hé....!!
    Ja, dat kleine stukje zelfstandigheid is heel belangrijk.
    Geweldig die kanjer van jou en de kids kanjers natuurlijk ook.
    Ja, daar doe je het allemaal voor hé.
    Liefs en een hele dikke knuffel.
    Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ha monique,
    fijn dat je je weer wat beter voelt.die dochter van jou is wel een duizendpoot(net als eef!!!),voetbal,muziek en goed op school...
    geniet er van,ook van je nieuwe wc,
    groeten, els

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lieve Monique We hebben je blog weer gelezen.
    Wat ben je toch een flinkerd.We zijn trots op
    zo.n. peetekind.Er gebeurd toch nog veel in
    huize gerritse! Leven met jullie mee!
    gezellig weekeind liefs Map en Geer

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi nichtje ik hoop dat het me nu lukt om wat de schrijven op je bloq. Ik volg je trouw en vind je een kanjer hoe je met je alles om gaat. Je weet als ik ook maar iets voor je kan doen dan wil ik je graag helpen.
    De hartelijke groeten van je nichtje Inge

    BeantwoordenVerwijderen